Kaktusy Rarity a Vzácnosti Obchodní Podmínky
Říjen-Listopad 2023

Naše nabízené rostliny jsou už ve skutečnosti větší, než udáváme v naší aktuální nabídce. Výběr rostlin pro zákazníka je vždy závislý na pořadí podle datumu přijatých objednávek, první objednávající zákazník vždy dostane ty největší a nejkvalitnější rostliny. Všechny rostliny pocházejí výhradně z produkce naší vlastní pěstírny a jsou všechny vypěstovány prvotně z výsevů nebo ze speciálně vybraných klonů špičkových forem a zvláštností u daných nabízených druhů.

Naší speciální technikou roubování na tyto odolné podnože Myrtillocactus, které pocházejí ze severního okraje výskytu, kde je často v noci i teplota klesající k 0 stupňů celsium, ony vydrží chladné zimování u vás ve vaší pěstírně bez problémů. Roubovanci jsou vyzrálí aplikací vždy převažující fosfor, draslík, křemík a minerály a také mají vždy aktuálně aplikovanou plně systémovou fungicidní a insekticidní ochranu před všemi typy chorob a škůdců. Použité podnože mají průměr těla v řezu od 3,00 cm – 5,00 cm, ale jsou velmi krátké, pouze do výšky 4,00 cm – 4,50 cm oni mají maximálně na výšku, pro zákazníka jsou naše roubované rostliny, již připravené na případné zapuštění do substrátu, pro kompaktní vzhled a naši roubovanci jsou pak téměř k nerozeznání od rostlin pravokořenných.

*Naše rostlinné produkty nepodléhají speciální akci Free Shipping (ta je aplikovaná vždy výhradně pro objednávky semen). Poštovné poplatek Vám při Vaši objednávce rostlin bude vždy účtován podle váhy a rozměru zásilky (budeme Vás vždy ve fakturaci o tom dopředu informovat). Rostliny v rámci EU zemí budou rozesílány nejčastěji PPL nebo jinou kurýrní dopravní službou, zásilky rostlin do zemí mimo Evropské Unie budou vždy odeslány Česká Pošta službou (tam je i EMS službu možné zvolit) a budou vždy povinně obsahovat přiložený povinný vývozní fytocertifikát UKZUZ (je stále zdarma od nás). Vývoz rostlin z Česká Republika do všech třetích zemí mimo zemí Evropská Unie, vždy povinně podléhá povolení UKUZ ČR k vývozu proces fytocertifikát a bez tohoto vývozního procesu (bez fytocertifikátu) není vůbec možné rostliny do třetích zemí exportovat.

*Minimální výše hodnoty Vaší objednávky rostlin u nás je 1.500,00 CZK, v praxi to však znamená, Vaši objednávku minimálně v počtu 10 kusů našich rostlinných produktů. Objednávky rostlin nesplňující náš nastavený povinný minimální limit (pro rostliny zvlášť a také pro semena zvlášť), nebudou vůbec akceptovány a realizovány.

*Pro objednávání rostlin používejte vždy nejlépe náš objednávkový formulář, vždy vyplňte prosím objednávkový formulář pečlivě (kód položky, počet objednaných kusů, Vaši plnou doručovací adresu), abychom Vaší objednávku rostlin mohli hladce procesovat a pro vás tak dobře a kvalitně naše produkty připravit. Je možné také vždy kombinovat objednávky rostlin i semen najednou v jedné zásilce, vše Vám připravíme najednou a zašleme. Dodržujte však striktně stanovené samostatné limity výše objednávky pro rostliny (platí 1.500,00 CZK, 10 kusů rostlin) a také pro objednávku semen (platí aktuálně nyní 700,00 CZK, ještě stále dále akceptujeme -40% letní akce sleva na semena).

*Připravili jsme pro Vás speciální fotogalerii aby jste si naše nabízené rostlinné produkty mohli také prohlédnout. Znovu opakujeme, naše nabízené rostliny jsou už ve skutečnosti větší a kvalitnější, než udáváme v naší aktuální nabídce rostlin, v postupu času a dalšímu růstu vývinu nabízených rostlin (většinou květuschopné velikosti už mají).

Petr a Lenka Kupčákovi majitelé Cactus Moravia International Palkovice dne 1.10.2023